hörmen trakya
0 282 651 22 33
  • Yanakayar Bahçe Kapıları

    Konut ve endüstriyel tesislerde bahçe kapısı ve otopark güvenliğini sağlamak için mevcut kapı sistemlerine entegre edilen yada bariyer sistemleri gibi araç trafiğini kontrol eden sistemlerdir.
    Yana kayar bahçe kapısı motorları, kanatlı kapı motorları, mevcutta bulunan demir ya da ahşaptan imal edilmiş kapılara monte edilerek, bahçe kapınızın uzaktan kumanda yardımı ile kontrol edilmesini, kendiliğinden otomatik kapanmasını sağlamaktadırlar. 
  • Çorlu'da şerit Perde Kapılar

    Özel askı sistemleri ile duvara, tavana monte edilebildikleri gibi kayar raylı veya akordeon sistemler ile tüm mimari uygulamalarda çözüm sunabilirler. Özellikle gıda ve ilaç üretim tesislerinde paslanmaz çelikten imal metal aksamı ile azami hijyen ve ömür sunmaktadırlar. Isı izolasyonu için kullanılabilecek en ekonomik çözümdürler.
  • Çorlu Pvc şerit Perde Kapılar

    Şeffaf malzemeden üretilebildiği gibi sarı, kırmızı, siyah gibi farklı renklerde şeffaf veya solid olarak ta uygulanabilmektedirler. Soğuk hava depoları için düşük sıcaklıklara uygun ekstra yumuşak materyalden hazırlanabilmektedirler.
  • Pvc şerit Perde Kapılar

    Isı ve toz izolasyonu istenen tüm mekânlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Başlıca uygulama alanları, gıda üretim tesisleri, ilaç üretim tesisleri, boyahaneler, soğuk hava depoları, kaynak bölmeleri, araç yıkama kabinleri, konveyör bant giriş ve çıkışlarıdır. Bu alanlar dışında ihtiyaç duyulan her mekân da özellikle yoğun araç ve forklift trafiği olan kapılar için azami sızdırmazlık sağlarlar.
  • Çorlu'da Bariyer Sistemleri

    Bariyer sistemleri, çok sık çalışmaya uygun olarak üretildiğinden, araç giriş-çıkış yoğunluğu fazla olan yerlerde güvenli ve kontrollü geçişi sağlamak amacıyla kullanılmaktadır.
    Bariyer sistemleri açık veya kapalı her türlü umumi otopark girişlerinde, fabrika, konut, apartman-site türü özel binaların bahçe ve otopark girişlerinde, havaalanı, otobüs terminali gibi halka açık kalabalık mekânlarda, kontrollü sık geçişi sağlamak için en uygun sistemdir.
  • Çorlu Bariyer Sistemleri

    Bariyerlerimiz otopark alanlarının araç giriş ve çıkışını kontrol altına alabilmek amacıyla tasarlanmıştır. Gelişmiş kontrol elektroniği sayesinde uzaktan kumanda, buton kontrolü, kart okuyucu elektronikleri ( Manyetik, Proximity, Mifare, KGS, OGS ) ve her türlü Access geçiş kontrol sistemi ile kontrol edilebilmektedir. Güvenliğin her şeyden önemli olduğu bilinciyle emniyet fotoseli ve manyetik loop dedektörü bağlantısı mümkün olmaktadır.
    Araç geçtikten sonra bariyer otomatik kapanma sistemi ile zaman ayarlı olarak kapatılabilmektedir. Ayrıca elektrik kesintilerinde bariyer kolunun manuel kullanımı mekanik olarak mümkündür.
  • Bariyer Sistemleri

    Bariyer Trafik yoğunluğu çok olan otoparklarda çalışma hızı ve performansı ile son derece tatmin edici sistemlerdir. 6 mt ye kadar uzanabilen kolları ile geniş geçiş imkanı verebilirler. Senkronize çalıştırarak bu mesafeyi 12 mt ye kadar artırabilmek mümkündür. Güçlü ve sağlam gövdesi ile her türlü hava şartlarına karşı oldukça dayanıklıdır.
  • Çorlu'da Otomatik Kepenk Ve Panjur Sistemleri

    Sarmal kepenk ve panjur otomatik kapı sistemleri çok yoğun ortamlar için uygun olmasalar da güvenlik bileşeni ile çok tercih edilen ve birçok alternatif sisteme nazaran daha ekonomik ürünlerdir. Gelişmiş kontrol ünitesi seçenekleri ile her türlü kontrol sistemine entegre edilebilirler. 
    Çeşitli formda lamel seçenekleri ile hem estetik hem de ergonomik bir yapıya sahiptirler.
  • Çorlu Otomatik Kepenk Ve Panjur Sistemleri

    Sarmal kapı olarak ta bilinen panjur sistemleri endüstriyel kapı, garaj kapısı, dükkân kepengi ve özel tüm çözümlerde kullanılmaktadırlar. Seksiyonel kapılar uygulama mahallinde ekstra yer ihtiyacı duymaktadırlar bu nedenle birçok projede uygulanamadığı durumlarda sarmal panjur sistemleri tercih edilebilmektedir. Alüminyum ve çelik malzemeden üretilebilmektedirler. Genel olarak küçük ve orta ebatlarda tüp motor olarak bilinen silindirik motorlar kullanılmaktadır. Bu motorlar kendi siviç sistemine sahiptirler ve çok yoğun çalışmaya uygun değildirler. 
    Genellikle dükkân kepengi ve apartman garaj kapıları için uygun sistemlerdir. Elektrik kesintilerinde redüktörlü motorları sayesinde manuel de kullanılabilmektedirler.
    16 metre kare ve üzeri ölçüler içi ise endüstriyel tip motorlar kullanılmaktadır. 8 metre genişlik 7 metre yüksekliklere kadar uygulanabilmektedirler. Endüstriyel tip sarmal kepenk ve panjur sistemleri manuel caraskallı motorları ile elektrik kesilmelerinde de açılıp kapanabilmektedirler. Çalışma hızları ebat büyüdükçe yavaşlamaktadır.
  • Otomatik Kepenk Ve Panjur Sistemleri

    İş yerinizin güveliği için kullanabileceğiniz en estetik otomatik kapı çözümüdür. Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. 
  • Seksiyonel Kapılar

    Seksiyonel kapılar, panel seksiyonlarından oluşan endüstriyel sistemlerdir. Seksiyonlar , yan duvarlara ve tavana monte edilerek yönlendirici kolların vasıtasıyla hareket eder. Seksiyonel kapı açıldığında bu seksiyonlar dizilim sırasıyla tavanda var olan alana doğru toplanmaktadır. Dört bir tarafı kauçuk filtreler ile donatılmış seksiyonel kapılar oldukça sağlam ve sızdırmazdırlar. Otomasyon sistemi ile hareket etmekte olen seksiyonel kapılarda kapı kapanırken kapının zarar görmemesini sağlayan bir emniyet sistemi vardır. Bunun yanı sıra seksiyonel kapılar yay kırılma ve halat kopma gibi kullanımlara sahiptirler. Yapılam işlemlerin tümü , seksiyonel kapılarda maksimum seviyede güvenliği sağlar. Ortalama ömrü 12-15 yıl olan seksiyonel kapı bakımı yapıldığı zaman oldukça uzun süre kullanıma uygundur.
  • Çorlu'da Endüstriyel Kapılar

    Endüstrinin tüm alanlarında kullanılan ve işletmenin can damarlarından birini oluşturan kapılar sadece açılıp kapanmaktan öte daha fazla işlevlere sahiptir.  Bu kapıları gerektiğinde soğuk ürün muhafazası için, bina izolasyonu için, yoğun trafik için, ya da yangın koruması için kullanabilirsiniz.
  • çorlu Endüstriyel Kapılar

    Fabrika girişlerinde ,özel yükleme alanlarında , depolama alanlarında üst düzey bir işlev sağlayacak sağlam , güvenilir ,uzun ömürlü kapılardır.Güçlü sistemleriyle yalıtım özelliğine sahip ve sızdırmaz yapıdadırlar.Endüstriyel kapının dört bir tarafı su sızdırımını azaltmak üzere donatılmıştır.Endüstriyel kapı güvenli emniyet sistemine sahiptir.Korunacak cismi ; araba , depo , malzeme vs. sıcaktan-soğuktan , tozdan arıtan havayı muhafaza etme görevini yerine getiren endüstriyel kapılar, istenilen boyutlarda bulunabilir.Endüstriyel kapıların bakımı yapıldığında kullanımı uzun dönemli kapılardır.
  • Endüstriyel Kapılar

     Tesisinizde orta seviyede hız gerektiren yükleme boşaltma çalışmalarında, izolasyonu ön planda tutan en uygun kapı sistemidir.
    Tesisinizde orta seviyede hız gerektiren yükleme boşaltma çalışmalarında, izolasyonu ön planda tutan en uygun kapı sistemidir. İçi poliüretan dolgulu, dışı çelik yada opsiyonel alüminyum kaplı paneller ile son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
1 | 2 | 3 »